Καλημέρα – καλημέρα!

Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά, μεγάλα και μικρά! Καλή πρόοδο να έχουν και καλή φώτιση για τη συνέχεια!

Κάθε φορά που ξεκινάνε τα σχολεία είναι μια περίεργη μέρα για όλους. Για όσους έχουν παιδιά (όπως το ξανθό μας κουμπάκι) έχουν τις αγωνίες τους και το άγχος τους για την πρόοδο των παιδιών. Για αυτούς πάλι που δεν έχουν παιδιά (μελαχρινό κουμπάκι) είναι μια γλυκιά ανάμνηση αυτών των χρόνων που κάθε φορά τους κάνει να νοσταλγούν εκείνες τις παρέες και τα χρόνια!

Όπως και να έχει θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά (δικά μας, ανήψια μας και φίλων μας) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Έτσι λοιπόν για σήμερα ψάξαμε και βρήκαμε ιδέες για όσες μαμάδες/ θείες θέλουν να ετοιμάσουν κάποιες εκπλήξεις χειροποίητες για τους μαθητές! Για το γούρι της καλής χρονιάς.

Τσάντα για το κολατσιό

Μια ιδέα που σίγουρα θέλει λίγο χρόνο και γνώσεις ραπτομηχανής!

Πηγή: http://www.purlbee.com/back-to-school-lunchbag/

Στεφάνι από κηρομπογιές

Μάλλον ένα δώρο για μικρότερους μαθητές που θα τους βάλει στο κλίμα του σχολείου. Δεν είμαστε σίγουρες για πόσο καιρό θα αντέξει αυτό το δωράκι αλλά όπως και να έχει είναι πολύ χαρούμενο.

Πηγή: http://blog.tinyprints.com/diy/diy-back-to-school-crayon-wreath/

Μαυροπίνακας στο σπίτι σας

Σίγουρα έχετε δεί πολλές διακοσμητικές ιδέες με βάση το χρώμα του μαυροπίνακα. Εμείς όμως προτείνουμε την αρχική και βασική χρήση του χρώματος αυτού. Τον ίδιο τον μαυροπίνακα.

Πηγή: http://www.larysubero.com/wp/?p=6282

Μπλούζα τετράδιο

Για να μη ξεχνάμε και τους μεγαλύτερους μαθητές και κυρίως τα κορίτσια που είναι πιο παραπονιάρικα, έχουμε τη πιο χαριτωμένη μπλούζα! Μπλούζα- τετράδιο!

Πηγή: http://tutusandteaparties.blogspot.gr/2011/08/thursday-thoughts-notebook-top-tutorial.html

Και τέλος…

Μια ιδεά που λατρέψαμε και την αφιερώνουμε στις μαμάδες (και κυρίως στις μουρλομαμάδες). Νύχια τετράδιο! Για να μπείτε και εσείς στο κλίμα και να οπλιστείτε με υπομονή μιας και εσείς θα διαβάζετε παρέα με τα παιδιά!

Πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=ob08oR8K3FM&lr=1

Καλή αρχή και στις μαμάδες λοιπόν!