Ετικέτες

,


Καλή Χρονιά σε όλους!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, η φετεινή χρονιά να είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη για όλους μας, να γίνουμε πιο δημιουργικοί, πιο αισιόδοξοι και να μάθουμε να λειτουργούμε χωρίς εγωισμούς, μικροπρέπειες και θυμούς.

Ας αλλάξουμε όλοι, για ένα καλύτερο αύριο τόσο για εμάς αλλά όσο και για τα παιδιά που μεγαλώνουμε!

Η σημερινή μας ανάρτηση αφορά στην οργάνωση και στο μάζεμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στολίδια και λαμπάκια ήρθε ο καιρός να μπουν στα κουτιά τους και να περιμένουν με ανυπομονησία τον Δεκέμβριο για να ξανα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους.

Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες που θα μας βοηθήσουν στην τακτοποίηση τους:

1. Λαμπάκια

Τα λαμπάκια θέλουν για μένα την πιο προσεκτική τακτοποίηση, έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα να στηθούν ξανά, να μην είναι μπερδεμένα.
Ένας τρόπος για να τα διπλώσετε είναι χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι χαρτόνι ή ένα χάρτινο κύλινδρο και τυλίξετε τα γύρω γύρω.

9e7b0c57000e4f9ac9a51d98a7b1f366πηγή:http://www.listotic.com

Ένας άλλος τρόπος είναι τα τυλίξετε γύρω από μια κρεμάστρα.

001f5329b52aa8077022ad21ce534ebc Πηγή:http://www.wikihow.com

Τέλος, τυλίξτε τα σε μικρές κουλουρίτσες και τοποθετείστε τα μέσα σε πλαστικά σακουλάκια που κλείνουν.

6985c597c41592e3d6afbcf11c03b7bbμεΠηγή:http://www.bhg.com

2. Μπάλες γύαλινες

Οι μπάλες από τα παιδικά μας χρόνια ή μη, οι μπάλες που αγάπαμε και που με τίποτα δεν θα θέλαμε να σπάσουν, πρέπει να αποθηκευτούν σωστά έτσι ώστε να μην έχουμε ατυχήματα. Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε πλαστικά ποτήρια, μέσα στα οποία θα τοποθετήσετε και από μια μπάλα. Τοποθετείστε τα ποτήρια μέσα σε μια μεγάλη κούτα, το ένα δίπλα στο άλλο, έως ότου καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Αν οι μπάλες σας είναι πολλές, τότε χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι χαρτόνι, τοποθετήστε το πάνω από τα πλαστικά ποτήρια, και βάλτε και την 2η σειρά ποτήρια και μπάλες.

50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-diy-christmasΠηγή:http://www.listotic.com/

Διαφορετικά, θα μπορούσατε να τις τοποθετήσετε σε πλαστικά κουτιά και να τις χωρίσετε με εφημερίδες ή με κομμάτια από χοντρό χαρτόνι.

IMG_0629Πηγή:http://creativecaincabin.com/

Τέλος, αν η οργάνωση δεν είναι η αγαπημένη σας και προτιμάτε απλούς και πρακτικούς τρόπους αποθήκευσης, νομίζω ότι η παρακάτω λύση είναι η καλύτερη… φτάνει μόνο να έχετε μεγάλη αποθήκη…χιχιχιχι!!!

611ab5494c931639514a91028c88a700 Πηγή:http://mashable.com

 Κ Α Λ Η  Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!!

Advertisements