Καλημέρες – Καλημέρες!!!

Και ναι ο Αγ. Βαλεντίνος, σε 2 μέρες είναι πάλι εδώ… τουλάχιστον εορταστικά και επίσημα. Εδώ και χρόνια αναρωτιέμαι… γιατί πρέπει να περιμένεις του Αγ. Βαλεντίνου για να γιορτάσεις τον έρωτα σου; Γιατί;; Μπορείτε να πείτε και να αναρωτηθείτε «μα καλά τι λέει;», αλλά έτσι είναι.

Αν θέλετε να κρατήσετε ζωντανή την σχέση και τον έρωτα σας…μην περιμένετε του Αγ. Βαλεντίνου… ξαφνιάστε τον αγαπημένο/η σας… σε στιγμή που δεν το περιμένει…

Tο πρωί που ξυπνάει χαρίστε του/της ένα όμορφο πρωινό στο κρεββάτι.

Όταν γυρνάει από την δουλειά χαρίστε του/της, ένα χαλαρωτικό μασάζ
(απομακρύνετε το άγχος της καθημερινότητας του/της)

Μοιράστε post it σε όλο το σπίτι με μηνύματα αγάπης… τι νιώθετε… με απλά λόγια καθημερινά…

Τώρα, θα μου πείτε καλά όλα αυτά… για όσους δεν έχουν παιδιά… για αυτούς που έχουν ; Τι γίνεται ;

Μα και για αυτό σας έχω λύση αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση…

Δραπετεύστε … κανονίστε ένα Σαββατοκύριακο απόδρασης με τον καλό ή την καλή σας ( τα παιδιά σε αυτήν την περίπτωση… τα «παρκάρουμε» στην μαμά ή πεθερά… ή ακόμα και σε κάποια φίλη… ξέρω τι σκέφτεσται και εγώ μανούλα είμαι… αλλά είπαμε …καλή διάθεση να υπάρχει…)

Το Ναύπλιο για παράδειγμα είναι μια καλή ευκαιρία… είναι κοντά από την Αθήνα και είναι και ένας ρομαντικός προορισμός.  nafplio2

και για τους πιο τολμηρούς γιατί όχι μια Ρώμη

Αν το ψάξετε έχετε πολλούς τρόπους να εκφράσετε την αγάπη σας κάθε στιγμή μέσα στον χρόνο… μην περιμένετε του Αγ. Βαλεντίνου, για να ζωντανέψετε ξανά τον έρωτα σας και αν πάλι είστε από αυτούς που θέλουν να γιορτάσουν δείτε εδώ και εδώ δωράκια που μπορείτε να του χαρίσετε από τα χεράκια σας!!!

Β Ε   Ι Ν   L O V E   E V E R Y D A Y!!!

Advertisements