Καλημέρα – Καλημέρα!!!

Το koumpaki μας έγινε ενός έτους!

Μας πως μεγάλωσε έτσι… και όπως όλα τα μωρά ακόμα μαθαίνει και προσπαθεί να βελτιώνεται. Μόνο που τον τελευταίο καιρό δυστυχώς έχει μείνει λίγο στην αφάνεια… ίσως περνάει τις πρώτες του παιδικές αρρώστιες και πρέπει να μείνει σπίτι για να μην μεταφέρει την ασθένεια του και στα άλλα παιδάκια ( χαχαχα!!!)

Το ξέρουμε ότι στεναχωριέστε όπως και εμείς άλλωστε, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε και αυτός ο χρόνος… αχ ο χρόνος… !

Όσοι λοιπόν μας ξέρετε και μας παρακολουθείτε ξέρετε πως το koumpaki ξεκίνησε από δυο παιδιά “κουμπιά” εξού και η ονομασία. Μια ξανθιά (πρώην πια) και μια μελαχρινή… βρέθηκαν και έσμιξαν την τρέλα τους. Λίγο αργότερα ήρθε στην παρέα τους και η κουμπότρυπα (μια άλλη μελαχρινή) η οποία θέλησε να μας μάθει την τέχνη της μαγειρικής μέσα από την δική της ματιά και τις δικές της εμπειρίες.

Το κουμπάκι, λοιπόν ένα χρόνο τώρα μας χάρισε όμορφα post με ενδιαφέρουσες ιδέες που μπορούμε να κάνουμε με τα χεράκια μας, εύκολα και οικονομικά.

Ας θυμηθούμε λοιπόν μερικά αγαπημένα σας αλλά και μας posts.

Ένα από τα πρώτα μας άρθρα από το οποίο φάνηκε ότι το κουμπάκι θα είχε το κοινό του 😉 ήταν το post με την Λεβάντα, αγαπημένο φυτό στολίζει τα μπαλκόνια μας. Εμείς θέλαμε να δείτε πως μπορείτε να την αξιοποιήσετε και να φτιάξετε αρωματικό έλαιο, scrub ακόμα και τσάι 🙂

Φυσικά δεν έλειψαν  posts με θέμα τα κουμπιά, κοσμήματα, τσάντες.

Screen Shot 2013-01-16 at 4.24.13 PM

Σας δείξαμε επίσης, κόλπα και συμβουλές αλλά και σχέδια για τα νύχια σας. Ξέρουμε κάποιον που ακόμα και αν το έχει διαβάσει, τα έχει κάνει πράξη…  θα χαρεί να το θυμηθεί.

Screen Shot 2013-01-16 at 4.24.54 PM

Το μελαχρινό κουμπάκι μας… έκανε πολλές κατασκευές για εσάς… τι να πρώτο θυμηθούμε… Την κοσμηματοθήκη για τα βραχιόλια σας , τα βραχιόλια macrame, το καλοκαιρινό κασκόλ από ένα παλιό χρωματιστό t-shirt!!! Αλλά πραγματικά αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο ήταν το φοβερό μόμπιλε που ετοίμασε για το baby shower πάρτι της ανιψούλας της (αν και ακόμα στην κοιλιά, τα δώρα ποικίλα)!!!

Screen Shot 2013-01-16 at 4.25.26 PM

Screen Shot 2013-01-16 at 4.26.31 PM

και το ξανθό κουμπάκι δεν πήγε πίσω κάτι λίγα έκανε και αυτό… μας έδειξε πως να φτιάξουμε μια καλοκαιρινή μπλούζα, πως να ντύσουμε μια ατζέντα με ύφασμα… μας έφτιαξε και τσουρέκι για να μας γλυκάνει!! 😉

5IMG_2819

Δεν ξεχνάμε βέβαια την γλυκιά μας κουμπότρυπα μαζί με τον μικρό της βοηθό, που μας προσφέρει  ωραίες τις γεύσεις με φοβερή περιγραφή σε κάθε τι που φτιάχνει… όσο για την  γεύση δε… χχμμμ δεν περιγράφεται με λόγια.

Untitled

Είχαμε και φιλικές συμμετοχές, ανθρώπων που αγάπησαν τόσο το κουμπάκι όσο και τα ίδια τα κουμπάκια, την Φίλη μας Κ. με τα γλειφιτζούρια σοκολάτας, την φίλη μας Ιωάννα με συνταγές «λίγο απ´ όλα«!!!

ioanna-gluko-1

loli-2

Γενικά ήταν μια χρονιά δημιουργική, ανατρεπτική για όλους μας… αλλάξαμε, αποχαιρετήσαμε αγαπημένα πρόσωπα, υποδεχθήκαμε… νέα φρέσκα, γενικά μια χρονιά που τα είχε όλα!!!

Σας ευχαριστούμε!!!!

Happy Birthday to us!!!

Advertisements