Ετικέτες

, , , ,


Kαλημέρες – Kαλημέρες…!!!

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και πιο πολύ. Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε ήδη στολίσει το δέντρο σας, το σπίτι σας και σιγά – σιγά προετοιμάζεστε για την παρασκευή των χριστουγεννιάτικων γλυκών.

Όμως τώρα τις γιορτές έχουμε όλο και κάποια δώρα να κάνουμε στους αγαπημένους μας αλλά και σε όσους γιορτάζουν…

Εμείς λάτρεις των περιέργων και των πρωτότυπων σας δείχνουμε μερικές ιδέες για να εντυπωσιάσετε με το αμπαλάζ σας το οποίο φυσικά θα είναι από τα χεράκια σας.

Ας ξεκινήσουμε…

Comic… ναι αλλά όχι για διάβασμα…

Tα παιδάκια θα το λατρέψουν!!! Χρησιμοποιήστε παλιά comics για να τυλίξετε δώρα που απευθύνονται σε παιδιά…μικρά και μεγάλα 😉

Το ίδιο βέβαια μπορείτε να κάνετε και με εφημερίδες… κυρίως οικονομικές (λόγω του ότι δεν εχουν πολλές φωτογραφίες)…αλλά σε τέτοιες εποχές ίσως καλό θα ήταν να το αποφύγετε… μην το στεναχωρήσουμε τον αποδέκτη αντί να τον χαροποιήσουμε… 🙂

Για τους λάτρεις της μουσικής
Χρησιμοποιήστε χαρτί με νότες… αν δεν βρείτε έτοιμο μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας… είναι απλό γρήγορο και εύκολο, οι φίλοι της μουσικής θα το εκτιμήσουν.

κατά την γνώμη μας ακόμα και η συσκευασία δώρου είναι καθαρά θέμα φαντασίας και δημιουργικότητας… δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που εμείς ξεχωρίσαμε!

Με Φωτογραφίες…

ld102433_1106_phototopp_xl

Με φιόγκους παντού

gt059_bowsallover1_xl

με κονφετί…

Με ύφασμα…

ακόμα και με ῾πατρόν᾽ ( πραγματικά το λατρέψαμε αυτό το περιτύλιγμα)

Όποιο και αν διαλέξετε… σας ευχόμαστε να καταπλήξετε!!! ΗΟ! ΗΟ!

Advertisements