Καλημέρα, καλημέρα,

το σημερινό μας άρθρο είναι εμπνευσμένο από το 2ο σπίτι μας…Το γραφείο! Ναι ναι..το έχετε σκεφτεί καλά? Περνάμε τις περισσότερες ώρες τις ημέρας μας και σίγουρα τις πιο παραγωγικές. Οπότε αναμφισβήτητα είναι το 2ο σπίτι μας.

Όσο και αν το θέλαμε και το ονειρευόμαστε θα θέλαμε το γραφείο μας να μοιάζει περισσότερο με τα γραφεία της google! Απλά είναι στην σφαίρα της φαντασίας και του ονείρου!

ofis_google_v_cjurikhe_50_foto_6

Δε θα θέλατε να υποδεχτείτε ένα πελάτη κατεβαίνοντας την τσουλήθρα?

the-inetrior

Μετά το μεσημεριανό σας να καθήσετε λίγο και να χαλαρώσετε?

Αχ…νομίζουμε ότι απλά αυτά τα γραφεία δε υπάρχουν και είναι φωτογραφίες φτιαγμένες στο photoshop!

Και εκεί που βλέπετε αυτές τις εγκαταστάσεις γυρνάτε και βλέπετε το δικό σας μουντό γραφείο! Πόσο θα θέλαμε να αλλάξουμε διακόσμηση, χρώμα και θέσεις…Αλλά δε νομίζουμε ότι θα συμφωνούσε και κάποιος πιο ψηλα!

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να καθαρίσουμε το γραφείο μας…να πετάξουμε τη σκόνη…τα άχρηστα πράγματα…Να αλλάξουμε διάθεση καλέ!

Ο λόγος απλός… θέλουμε να στολίσουμε… για να υποδεχτούμε τον ‘Αγιο Βασίλη! Του έχουμε γράψει ένα τεράστιο γράμμα με δώρα που θέλουμε…και επειδή δε ξέρουμε που θα έρθει πρώτα σπίτι ή γραφείο είπαμε να είμαστε προετοιμασμένες!

Ψάχνουμε λοιπόν απεγνωσμένα για ιδέες εύκολες και oικονομικές που μπορούμε να κάνουμε στο γραφείο μας… πόσο ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα της δουλειάς?

Δέντρο στον τοίχο

41869471505495792_UhCfP6ly_c

Πηγή: http://allwashitape.blogspot.gr/2011/12/arbol-de-navidad-con-washi-tape.html

Δεν είναι πολυ εύκολο και όμορφο? Προσοχή στη ταινία που θα βάλετε μη φύγει όλο το χρώμα και σας κυνηγάει μετά όλη η εταιρεία! Όσο για τα δωράκια…ας ευχηθύμε να μας αφήσουν όλοι από κάτι!

213709944787903496_gb8YVpxm_c

Παρόμοια ιδέα… αλλά εδώ όλη η τσαχπινιά είναι τα λαμπάκια!

Διακοσμητικό για το γραφείο σας και μόνο!

126311964518597517_8vmLJXBK_c

Πηγή: http://verymerryvintagestyle.blogspot.gr/2011/12/make-christmas-centerpiece-with-vintage.html

Πάρτε γυάλες, βαζάκια και ότι έχετε σε διάφανο… γεμίστε το με διάφορες μπάλες μικρές και μεγάλες! Μόλις περάσουν τα Χριστούγεννα γεμίστε το με καραμέλες… για να κερνάτε όποιον έρχεται να σας φορτώσει με δουλειές!

Στολίδια από τσόχα

216946907019267839_NT9874Zj_c

Μπορείτε να τα φτιάξετε με βάση για να στολίσετε το γραφείο σας ή ακόμα να τα κρεμάσετε κάπου ψηλά για να φαίνονται από παντού…

Αυτά για σήμερα…Θα σας δείξουμε φωτογραφίες από τις δικές μας χειροτεχνίες!

Advertisements