Καλημέρα, καλημέρα!!!

μετά από μια βροχερή μέρα σαν τη χθεσινή και χωρίς πολλά κέφια, μιας και το ΣΚ αποφασίσαμε να κάνουμε την πιο βαρετή δουλειά ever! Να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα.. τι κουραστικό και βαρετό που είναι…μήπως θα πρέπει να μεταναστεύσουμε σε μια χώρα που έχει πάντα ζέστη? Θα γλυτώσουμε από αυτή τη διαδικασία 2 φορές το χρόνο…

Μιας και έχουμε πιαστεί ολόκληρες από χέρια μέχρι πόδια από το ανέβα – κατέβα – ανέβα κλπ…είπαμε σήμερα να γυμνάσουμε..τα δάχτυλά μας! (Και λίγο τα νεύρα μας:))

Ψάξαμε και βρήκαμε εύκολες ιδέες για Origami και προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε τεστάροντας το IQ μας και τη διάθεση μας παράλληλα!

Πεταλούδα

Μας άρεσε πολύ για να στολίσουμε κάποια γωνιά στο σπίτι (με διαφορετικά χρώματιστά χαρτιά) ή ακόμα να φτιάξουμε και κάποια ευχετήρια κάρτα!

Την ιδέα τη βρήκαμε μέσα από το Site: http://goorigami.com/single-sheet-origami/origami-butterfly/3006

Σας δείχνουμε τη δική μας εκδοχή με απλό χαρτί post-it!!

Τελικά κατέληξε να στολίζει τον  υπολογιστή μας μέχρι να αγοράσουμε χρωματιστά χαρτιά και να φτιάξουμε πιο πολλά για το σπίτι μας.

Σκυλάκι

Μια εύκολη ιδέα για παιδιά και για μεγάλους και ειδικά για φιλόζωους είναι το σκυλάκι… Που ξέρετε μπορεί με αυτό τον τρόπο να κάνετε τα παιδιά να αγαπήσουν αυτή την τέχνη.

Την ιδέα τη βρήκαμε στο: http://www.buzzle.com/articles/easy-origami-for-kids.html

Φόρεμα

Το λατρέψαμε όταν το είδαμε αλλά το μυαλό μας είχε γίνει κουρκούτι και δε μπορούσαμε να το πετύχουμε:)

Πηγή: http://craftandcreativity.com/blog/2012/06/18/origamidresses/

Το αποτέλεσμα των δικών μας πειραμάτων ήταν μια σωρός από χαρτιά!


Σε επόμενη ανάρτηση ελπίζουμε να τα έχουμε καταφέρει και με πιο δύσκολα σχέδια…:)

Advertisements