Καλησπέρα – καλησπέρα!

Χθες ήμασταν πολύ απασχολημένες για να μπορέσουμε να σας γράψουμε κάποιο άρθρο. Μια μέρα μετά από το φαγοπότι στην κουμπότρυπα (ακόμα χωνεύουμε και ονειρευόμαστε τα θεσπέσια φαγητά) και φυσικά με τη χθεσινή επίσκεψη της Φραου  που να βρεθεί χρόνος?

Πηγή για τη σημερινή μας έμπνευση είναι φυσικά η φίλη μας η Αγγελική (Angela M.) μιας και χαρακτηρίζεται από την κομψότητα της.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ωραίες δημιουργίες με φερμουάρ (αν και θα προτιμούσαμε να το χρησιμοποιούσαμε για κάποια στόματα).

Κασετίνα από φερμουάρ

Πάρτε διάφορα χρωματιστά φερμουάρ και ράψτε τα μεταξύ τους.. Για την άλλη πλευρά της κασετίνας χρησιμοποιήστε ένα πολύχρωμο ύφασμα. Θα είναι η χαρά του περίεργου και του παιδιού που θα ανοίγει πολλές θήκες!

Μπλούζα με φερμουάρ

Πάρτε μια παλιά σας μπλούζα μακό. Ξηλώστε τις ραφές από την λαιμόκοψη μέχρι τα μανίκια. Μετά διαλέξτε ένα μεγάλο φερμουάρ και ράψτε το εκεί που είχε αρχικά τις ραφές! Δεν είναι πολύ διαφορετικό? Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε διαφορετικά χρώματα για τα μανίκια, χωρίς φυσικά να πειράξετε το λαιμό. (μας αρέσει τόσο πολύ που το έχουμε βάλει στα to do μας)!

Κοσμήματα από φερμουάρ

Και για να παινέψουμε λίγο το σπίτι μας… μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα από φερμουάρ! Δική μας δημιουργία (προς το παρόν) ήταν τα δαχτυλίδια! (για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ).

Νύχι Φερμουάρ

Για τις τρελαμένες με το μανικιούρ και τις τολμηρές φίλες μας έχουμε το μανικιούρ φερμουάρ! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία έχει χρησιμοποιηθεί αυτοκόλλητο. Αν βρείτε όμως κάποια καλλιτέχνιδα μπορεί να εμπνευστεί και να το ζωγραφίσει!

Καλή σας συνέχεια!

Advertisements