Καλημέρα, καλημέρα!

σίγουρα θα ήσασταν συντονισμένες να διαβάσετε τη συνταγή της Παρασκευής και τις περιπέτειες της μικρής μας κουμπότρυπας αλλά μια ξαφνική αύξηση στα εργασιακά της καθήκοντα (πήξιμο στην καθομιλουμένη) θα μας την κρατήσει μακριά μέχρι την επόμενη Παρασκευή!

Έτσι λοιπόν μια προσωρινή ακαταστασία μας ενέπνευσε για το σημερινό άρθρο! Είναι από αυτές τις μέρες που έχουμε ξυπνήσει ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε καθώς δε βλέπουμε μπροστά μας! Είναι η μέρα που μας έχει πάρει ο ύπνος και πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα και φυσικά δε βρίσκουμε τα κλειδιά μας! Δε μπορούμε να θυμηθούμε που τα αφήσαμε, ποιος είμαστε και γιατί ξυπνήσαμε. Έτσι μετά από κάποια ώρα αναζήτησης και αφού έχουμε ξεκινήσει το δρόμο για τη δουλειά, σκεφτόμαστε ότι πρέπει να μπει κάποια τάξη..και το μότο μας είναι ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΩ (όπως έλεγε και μια διαφήμιση παλιάαααααααα).

Κρεμάστρα με μήνυμα!

Αρκετά εύκολη ιδέα που μπορεί να ξυπνήσει τη δημιουργικότητα σας! Τι χρειάζεστε? ένα κομμάτι ξύλο, χρώματα, γάντζους που να βιδώνουν σε ξύλο, καρφιά για να την κρεμάσετε και  φυσικά φαντασία για το θέμα της!

Μπορείτε να φτιάξετε σήμανση για την έξοδο του σπιτιού είτε της αρνητικής ενέργειας είτε για εσάς όταν θέλετε καθαρό αέρα.

Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε μια κρεμάστρα για τα παιδιά! (αν και μας άρεσε και εμάς που είμαστε λίγο μεγαλύτερα).

Κρεμάστρα μόνο για γυναίκες

Πηγαίνετε και διαλέξτε τα πιο όμορφα χρώματα σε κουβαρίστρες. Βρείτε κόλλα και καρφιά κάπου στην αποθήκη..και φτιάξτε την πιο πρωτότυπη κρεμάστρα!

Πηγή: http://www.designsponge.com/2010/06/diy-project-haylies-spool-hooks.html

Κρεμάστρα για την κουζίνα

Όλο και κάτι θα θέλουμε να έχουμε κρεμασμένο στο βασίλειο μας! Κάποια πετσέτα, κάποια κουζινικά ή κάτι άλλο που μας διαφεύγει! Τι πρωτότυπη ιδέα να χρησιμοποιήσουμε αξεσουάρ της κουζίνας?

Πηγή: http://eclecticark.blogspot.gr/2011/05/how-to-recycle-silverware-into-art.html

Κρεμάστρα για παιδικά δωμάτια

Για τις μικρές μας πριγκίπισσες βρήκαμε χαρούμενες και παραμυθένιες κρεμάστρες! Μπορείτε να σχεδιάσετε ότι θέλετε..από κορώνες και αστεράκια μέχρι καρδούλες και φιογκάκια! Η υλοποίηση απλή και εύκολη με βάση από φελό!!!!

Πηγή:  http://www.ambrosiagirl.com/blog/diy-decorative-wall-hooks/

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένα τα αγόρια μας…τους μελλοντικούς gadgetaκηδες η κρεμάστρα joystick. Σίγουρα οι μπαμπάδες θα ζηλέψουν και θα θέλουν για το γραφείο τους!

Κρεμάστρα για το μπάνιο

Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά με είδη υγιεινής..βρείτε κάποιο που να ταιριάζει με το μπάνιο σας αλλά να έχει κάτι το διαφορετικό. Για αυτή την ιδέα μάλλον θα χρειαστείτε λίγη βοήθεια από κάποιον άντρα αν στο μπάνιο σας έχετε πλακάκια…

Καλό σας ΣΚ!!!!

Advertisements