Καλησπέρα – καλησπέρα!

Πέμπτη σήμερα ή αλλιώς προ-Παρασκευή και η διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη μετά από διάφορες αναποδιές της εβδομάδας!

Σήμερα έχουμε πολλή όρεξη να μιλήσουμε για τρίχες! Ναι καλά διαβάσατε …για τρίχες! Ξέρετε πέρα από τα μαλλιά μας (τριχωτό της κεφαλής) τρίχες είναι και τα ανούσια θέματα! Αυτά που σε βοηθούν να μη σκέφτεσαι τα ουσιαστικά προβλήματα! Προσωπικά μας αρέσουν πολύ για ελαφραίνουμε τις καταστάσεις και την καθημερηνότητα!

Όσον αφορά τις πραγματικές τρίχες το ξανθό κουμπάκι είναι πάντα μια μεγάλη έκπληξη! Από μακρύ μαλλί στο κοντό και από μελαχρινό στο ξανθό! Είναι μια έκπληξη για όλες μας (συμπεριλαμβανομένου και του μελαχρινού κουμπακίου) αυτή η κοπέλα! Όταν έχεις κανονίσει να τη δεις ποτέ μα ποτέ δε ξέρεις τι καινούργιο θα έχει κάνει στο μαλλί της! Μπορεί δηλαδή να μην την αναγνωρίσεις!!

Όσο για μένα (μελαχρινό κουμπάκι) δεν έχω να σας πω πολλά μιας και είμαι άκρως συντηρητική τώρα πια! Κάποτε υπήρχαν μεγάλες αλλαγές στο μήκος. Όταν όμως πέρασα δυο φορές το βασανιστικό στάδιο του να μακρύνω τα μαλλιά μου απο αγοριστικό σε μακρύ  αποφάσισα πως δε το αντέχω ψυχολογικά να ξυπνάω σα το fido-dido (αποκαλύπτουμε ηλικίες μιας και είναι παλαιότερης εποχής).

Έτσι λοιπόν σήμερα μετά από μεγάληηηη αναζήτηση και σκέψη είπαμε να βρούμε χτενίσματα για γάμους – βαφτίσεις και γκαλά (που και φυσικά όλες πάμε κάθε μα κάθε βδομάδα).

Απλές ιδέες που μάλιστα κάποια έχουν και τον τρόπο να τα φτιάξετε μόνες σας αν πιάνουν τα χεράκια σας!

Μαλλί φιόγκος

Τα λόγια είναι περιττά! Είναι αφιερωμένο στη αγαπημένη μας φίλη Barbie ή κατά κόσμο Jane!

Χτένισμα ’50s

Πολύ όμορφο και ρομαντικό αλλά για όσες έχουν μακρυά μαλλιά!! Συγγνώμη ξανθό μου κουμπάκι δε μπορείς να το κάνεις!

Πηγή: http://thebeautydepartment.com/2012/09/1950s-inspired-ponytail/

Κότσος

‘Η αλλιώς μπιφτέκι που λένε οι άντρες! Για εμάς είναι πάντα διαχρονικό και σικάτο!

Πηγή: http://raihni.tumblr.com/page/4

Μαλλιά – κάτω

‘Ένα ανέμελο και κοριτσίστικο χτένισμα! Όσες έχουν σγουρό μαλλί δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα απλά να κάτσετε σε υγρασία μετά από ένα ωραίο ίσιωμα στο κομμωτήριο:)

Καλή σας συνέχεια σε ότι και αν κάνετε!

Advertisements