Καλησπέρα – Καλησπέρα!

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και είπαμε να ξεκινήσουμε δυναμικά. Το καλοκαίρι, μπορεί να τέλειωσε, αλλά η διάθεση για ταξίδι, είμαστε σίγουρες ότι πάντα υπάρχει σε όλους μας.

Όχι όχι δεν έχουμε αφιέρωμα στα ταξίδια… σας βρήκαμε μια ιδέα που πιθανά όταν θα την βλέπετε ( και πόσο μάλλον ότι την κάνετε και εσείς στο σπίτι) θα έχετε κάθε μέρα το νου σας σε μακρινά ταξίδια… Κατά την γνώμη μας αυτό είναι καλό, σκεφτείτε να γυρνάτε από το γραφείο κουρασμένοι, συγχυσμένοι με το αφεντικό σας, προϊστάμενο σας και να θέλετε με μιας να τους ξεχάσετε και να γυρίσετε έστω και νοητά πίσω στις διακοπές σας που το μόνο που υπήρχε ήταν η θάλασσα, ο ουρανός, εσείς και τα μικρά σας ( για όσους τουλάχιστον έχουν ).

Τι είναι απαραίτητο πάντα για ένα ταξίδι… μα φυσικά η βαλίτσα…

Είναι απίθανο το πως μπορείτε να μεταμορφώσετε μια βαλίτσα σε ένα τραπεζάκι για το σαλόνι σας… ναι ναι καλέ αλήθεια σας λέμε… για ρίξτε μια ματιούλα στην φωτογραφία…

ή ακόμα και σε ένα σκαμπό…

για κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σας…

ή για ράφια στο τοίχο του σπιτιού σας

Τέλος, έχουμε ακόμα μια ιδέα για τους φίλους μας τους φιλόζωους, φωλίτσα κρεβατάκι για το αγαπημένο σας κατοικίδιο από μια παλιά βαλίτσα…

Ελπίζω να το απολαύσατε και αν δοκιμάσετε και εσείς να φτιάξετε κάτι αντίστοιχο… είμαστε σίγουρες ότι το ταξίδι θα είναι πάντα μέσα σας.

Advertisements