Καλημέρα – Καλημέρα!

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!

Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να μπούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, μιας και οι δουλειές μετά τις διακοπές είναι διπλάσιες ή τουλάχιστον έτσι μας φαίνονται καθώς  οι ρυθμοί μας είναι ακόμα αργοί. Μπορεί να έχουμε όρεξη να κάνουμε τόσα πράγματα μέσα στην ημέρα αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος. Όταν βρισκόμασταν στις διακοπές μας, είχαμε τόσεςςςς μα τόσεςςςς ιδέες και σχέδια με νέες δημιουργίες και κατασκευές. Αλλά ακόμα μένουν στις σκέψεις γιατί ακόμα ψάχνουμε χρόνο:)

Σήμερα λοιπόν είπαμε να ψάξουμε ιδέες για να μπορέσουμε να ταχτοποιήσουμε τον σωρό από τα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ, όταν αυτά κάποια στιγμή  βγούν από την βαλίτσα και πλυθούν.

Έτσι λοιπόν την τιμητική τους έχουν σήμερα τα αξεσουάρ. Κάποια στιγμή σας είχαμε δείξει μια δική μας κατασκευή για τα βραχιόλια σας αλλά και τα κολιέ σας.

Η ιδέα μας άρεσε πολύ τόσο για την πρωτοτυπία της όσο και για τον χώρο που εξοικονομούμε.

Πηγή: http://www.infarrantlycreative.net/2012/05/bracelet-display-tutorial.html

H συγκεκριμένη ιδέα έχει υλοποιηθεί από ξύλα παιδικής κούνιας και ξύλινη βάση. Όσοι δε έχετε κούνια ή απλά δε θέλετε να την καταστρέψετε, μπορείτε να βρείτε αντίστοιχες βέργες στην αγορά.

Μόλις βρείτε τα υλικά είστε έτοιμες να ξεκινήσετε τη δημιουργία. Θα πρεπει να ανοίξετε τρύπα για να στερεωθεί η βέργα. Μη ξεχάσετε να βάλετε κόλλα για σιγουρία.

Τέλος μπορείτε στο τελείωμα να βάλετε ένα πόμωλο της αρεσκίας σας για να του δώσετε ένα τόνο διαφορετικό.

Βέβαια για να βάλουμε και τη δικιά μας πινελιά, όταν αρχικά είδαμε την ιδέα (πριν την υλοποίηση) θεωρήσαμε ότι είχε χρησιμοποιηθεί stand για το χαρτί κουζίνας. Θα μπορούσε να είναι και αυτή μια εναλλακτική αν δε θέλετε να μπλέξετε με ξυλουργική! Βρείτε κάποιο που σας αρέσει και βάψτε το. Θα έχετε αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Καλή συνέχεια!!

Advertisements