Καλημέρα – Καλημέρα!

Δευτέρα σήμερα και παρόλο που όλοι πλέον έχουν γυρίσει στις δουλειές τους και η καθημερινότητα μπαίνει στους ρυθμούς της, εμείς είμαστε πολύ πολύ χαρούμενες! ΌΧΙ! Δεν είμαστε τρελές (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε)!

Σήμερα λοιπόν είναι μια από αυτές τις μέρες που κάποια περιοχή της Αθήνας θα έχει ανεβασμένα ντεσιμπέλ για πολλέςςςς ώρες! Η αστυνομία θα δέχεται απανωτές κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας γιατί απλά είναι girls night! Είναι η συνάντηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τα νέα θα είναι πολλά!

Αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές φανταστείτε κοπέλες να μιλάνε για την οικογένεια, το σπίτι και ότι άλλο κοινό… έχετε πέσει έξω. Εμείς ανήκουμε στον πλανήτη των εξωγήινων γυναικών! Φωνές – γέλια – διηγήσεις και πολύ μα πολύ μπύρα! Είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό και όλες μαζί ανυπομονούμε για τη συνάντηση αυτή.

Επειδή μετά από κάθε συνάντηση πέρα από την καλή διάθεση, υπάρχει και ένα σωρός από μπουκάλια είπαμε να σκεφτούμε κάτι εποικοδομητικό. Πως να εκμεταλλευτούμε το σωρό!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν πιθανές λύσεις για την ανακύκλωση των μπουκαλιών και  μια καλή παραλλαγή των απομειναριών της μπυροποσίας! (Το σκεφτήκαμε πιο πολύ για να κρύψουμε τα σημάδια μιας τέτοιας συνάντησης!)

Ιδέα 1η

Σας είχαμε δείξει μια αντίστοιχη ιδέα με βαζάκια αλλά και με τα μπουκάλια μπύρας μπορείτε να το υλοποιήσετε. Προσοχή να βάλετε κάτι διακοσμητικό πάνω για να μην φαίνεται ότι μεθύσατε πολύ και απλά εκεί βρέθηκε το μπουκάλι!

Σημείωση: το υγρό που βλέπετε μέσα στο μπουκάλι, δε είναι μπύρα (που ζεστάθηκε και δεν ήπιατε) αλλά νερό!

Ιδέα 2η

Φωτιστικό με μπουκάλια… Αν πιείτε πολλές μπορείτε να φτιάξετε και πολυέλαιο!

Ιδέα 3η

Αν φτάσετε να καταναλώσετε πάνω από 3 με 4 καφάσια μπύρας μπορείτε να φτιάξετε και γλάστρα που θα δωρίσετε στο δήμο της περιοχής σας!!

Ελπίζουμε να διασκεδάσατε με τις εναλλακτικές μας προτάσεις!

Advertisements