Γεια σας – Γεια σας.

Ξεκίνησε μια καινούργια μέρα, βδομάδα αλλά και μήνας. Μπορεί να μην έχουμε την τέλεια διάθεση αλλά πάντα παλεύουμε να την αποκτήσουμε!

Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Είμαστε μια ανάσα πριν τις διακοπές και όλοι μα όλοι μετράμε σα τους κατάδικους αντίστροφα μέχρι τη 1η μέρα διακοπών!

Ξεκινάμε λοιπόν να σκεφτόμαστε τι θα βάλουμε στη βαλίτσα μας. Αντηλιακό – Πετσέτα – Μαγιό… και φυσικά Βιβλίο! Στις διακοπές μας αρέσει πολυ να ξεχνιόμαστε και να ταξιδεύουμε με κάποιο βιβλίο.

Για το λόγο αυτό επιλέξαμε να σας δείξουμε πως θα φτιάξετε ένα σελιδοδείκτη που όλη η παραλία θα θέλει!

Ιδεα 1η

Πάρτε από το βιβλιοπωλείο χρωματιστούς συνδετήρες. Κάντε έναν όμορφο κόμπο με κορδέλες πάνω στο συνδετήρα. Ετοιμο! Δεν είναι απίθανο?

Ιδέα 2η

Πάρτε χαρτόνι και νερομπογιές… σχεδιάστε ότι σας αρέσει (μπορείτε να βάλετε και τα παιδιά σας για να έχει περισσότερη αξιά:)). Μόλις στεγνώσει το αριστούργημα, κόψτε σε λωρίδες το χαρτόνι. Με ένα διακορευτή μπορείτε να ανοίξετε τρύπα στην πάνω πλευρά της λωρίδας και να περάσετε κορδέλα ή κλωστές!

Ιδέα 3η

Με το σελιδοδείκτη αυτό σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητες! Πάρτε χρωματιστά χαρτόνια και κόψτε διάφορα σχήματα…μάτια, στόμα, αυτιά! Μπορείτε να κόψετε ένα τετράγωνο σχήμα  και ένα τρίγωνο (η πάνω πλευρά). Συνθέστε το πρόσωπο μαζί με το τετράγωνο σχήμα και κολλήστε με απλή κόλλα. Δεν έχει πλάκα?

Ιδεά 4η

Εδώ τα λόγια περιττεύουν… σαν παιδιά κουμπιά που είμαστε, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε αυτό το σελιδοδείκτη. Σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί!

Καλή συνέχεια και αν έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο που σας άρεσε θα μας χαροποιήσετε!!!

Advertisements