Μας γνωρίσατε τον Φεβρουάριο του 2012 και από τότε πολλοί από εσάς μας ακόλουθουν καθημερινά και μας στηρίζουν.

Όλα όπως ξέρετε ξεκίνησαν σαν τρέλα, όπως το λέει η ξεκάθαρα και ο τίτλος του blog μας «Η τρέλα μας έγινε blog». Όλο αυτό τον καιρό εκτός από τα άρθρα που μοιραζόμασταν μαζί σας… εμείς δημιουργούσαμε… φτιάχναμε και φτιάχναμε και προσπαθούσαμε να δούμε που είμαστε πιο δημιουργικές, που είμαστε πιο καλές.

Μερικά από αυτά που δημιουργήσαμε σας τα έχουμε δείξει, αλλά έχουμε κάνει και άλλα πολλά, τα οποία δεν έχετε δει και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρετε μια γεύση…Οι μη internetικές μας φίλες, μας έχουν παινέψει και μας έχουν τιμήσει ιδιαίτερα… τους αρέσουν πολύ αυτά που φτιάχνουμε… τα έχουν αγαπήσει και έχουν γίνει απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινής τους γκαρνταρόμπας.

Η κάθε μια από εμάς  είναι διαφορετική… και ίσως αυτό είναι που μας κρατάει κοντά… συμπληρώνουμε η μια την άλλη φτιάχνοντας διαφορετικά πράγματα ή δίνοντας την ιδέα μας στην δημιουργία της άλλης.

Το σκεφτήκαμε πολύ πριν το κάνουμε… πριν δηλαδή απόφασίσουμε να σας δείξουμε τα αριστουργήματα μας ( γιατί για εμάς είναι αριστουργήματα)… και πιστεύουμε μάλλον ήρθε ο καιρός να τα μοιραστούμε μαζί σας…

Μερικά από αυτά μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook. Πάρτε όμως μια γεύση…

Advertisements