Καλημέρα – Καλημέρα!

Σήμερα η διάθεση μας έχει αρχίσει να ανεβαίνει μιας και το σαββατοκύριακο είναι τόσσσοοοο κοντά! Τίποτα δε μπορεί να μας αλλάξει το κέφι μιας και η επίσκεψη στην παραλία απέχει μερικές ώρες!!!

Αφορμή για το σημερινό μας άρθρο είναι η τρελλή (μαγείρισσα) Ιωάννα που κατά καιρούς μας έχει στείλει συνταγές της (γλυκά και αλμυρά).

Πέρα από το ταλέντο της  στη  μαγειρική έχει ένα πάθος με τα νύχια της! Όπως συχνά υποστηρίζει τα νύχια είναι χαρακτηριστικό σημείο μιας γυναίκας! Για το λόγο αυτό… πότε μα πότε δε θα τη δείτε με άβαφτα νύχια… Και όχι μόνο αυτό, ποτέ μα ποτέ δε θα τη δείτε με «βαρετά» μονόχρωμα νύχια! Έτσι λοιπόν κατά καιρούς μας κάνει επίδειξη τα νέα αριστουργήματα που της έχουν φτιάξει. Τα πιο απλά και λιτά είναι καρδούλες και λουλουδάκια, ενώ στα πιο fantasy ανήκουν χριστουγενιάτικες συνθέσεις, ρολόι (όχι τόσο καλό μιας και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι ώρα ήταν) και φρούτα. Ναι καλά ακούσατε φρούτα…όπως φράουλα! Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε το νύχι φράουλα.

Είδατε φαντασία και έμπνευση σε ένα τόσο μικρό νύχι?

Για αυτό λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο περίεργα (και λιγότερο κιτς) νύχια που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι!!!

Ναυτικό Νύχι

Φτιάξτε τα νύχια σας με διάθεση «Αλίκη στο Ναυτικό»…εξού και οι καρδούλες!!! Βρείτε το αγόρι που σας αρέσει και φωνάξτε με νάζι…. «Πειρατήηηη το τόπι».

Kομικ Νύχι

Αν κάπου μέσα σας έχετε κρυμένο ένα παιδί…δείξτε το με τα νύχια σας… Η Στρουμφίτα και ο Χουζούρης θα διακοσμήσουν τα χέρια σας. Δε σας το προτείνουμε βέβεαια γιατί θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα τρίωρο στο μαγαζί…

Άσσος στο..νύχι σου

Τα ρέστα μου…τα βλέπω…!
Θα σκέφτεστε ότι δε είναι τόσο καλοκαιρινό σχέδιο αλλά θα σας διαψεύσουμε… Φανταστείτε…καλοκαιράκι στην παραλία με ένα καφεδάκι ή μια μπυρίτσα στο χέρι…και εμείς να παίζουμε μπιρίμπα (και θα τραγουδάμε αρίμπα- αρίμπα)…

Φρουτένιο Νύχι

Σας δείξαμε τη φραουλίτσα που ήταν γλύκα… αν και τώρα είναι εκτός εποχής! Για αυτό το λόγο συντονιστείτε με το καλοκαίρι και διαλέξτε …καρπούζι… κεράσι… βερύκοκο!!
(Υποθέτουμε ότι αυτή θα είναι η επόμενη επιλογή της φίλης μας… αν πέσουμε μέσα υποσχόματε φωτογραφίες!!)

Ριγέ Νύχι

Για λίγο πιο συντηρητικές κυρίες… και για όσες διακατέχονται από το σύνδρομο του φυλακισμένου (έχουμε κάποια παραδείγματα στο μυαλό μας)… έχουμε την τελευταία πρόταση για σήμερα…Με χαρούμενα σχέδια και λιγότερο φανταχτερά!!

Αν έχετε και εσείς το ίδιο πάθος με τα νύχια σας… ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφίες!!

Advertisements