Χθες το απόγευμα τα αγαπημένα σας κουμπάκια (το καστανό και το πρώην ξανθό κουμπάκι) πέρασαν ένα δημιουργικό και ψυχοθεραπευτικό απόγευμα (νύχτα μας πήρε άλλα λέμε τώρα).

Φτιάξαμε το καφεδάκι μας… εφοδιαστήκαμε με ενθουσιασμό, χαμόγελο και ιδέες καθήσαμε στο μπαλκόνι με θέα τον πράσινο Υμηττό και ξεκινήσαμε…

Απλώσαμε όλη την πραμάτεια μας στο τραπέζι, στις καρέκλες, στο πάτωμα…παντού, το μπαλκόνι θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο από ψαλίδια, κλωστές, χάντρες, κορδέλες, και άλλα πολλά πολλά υλικά.

Το καστανό κουμπάκι ήταν σε εγρήγορση, δεν μπορούσε να κάτσει πουθενά… την μια έχανε το ψαλίδι, την άλλη την κλωστή… γινόταν τέτοιος πανικός που είχαμε και εμείς χαθεί μέσα στα τόσα υλικά.

Αφού ετοιμάσαμε τις μικρές μας δημιουργίες… κάναμε μια επιδρομή στην κουζίνα… όχι όχι δεν πεινάσαμε… απλά πήραμε κουτάλες, σουρωτήρια, αναδευτήρες… για να φωτογραφήσουμε δημιουργικά αυτά που ετοιμάσαμε.

Η ώρα κύλησε πολύ γρήγορα, ο ήλιος άρχισε να κρύβεται και τα πρώτα φώτα από τα απέναντι μπαλκόνια άρχισαν σιγά – σιγά να ανάβουν, μας είχε αποροφήσει τόσο πολύ αυτό που κάναμε… που ενώ κάτι μας ενοχλούσε δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν η απουσία του φως 🙂 (Για αυτό το αλλάξαμε το χρώμα στο μαλλί… αλλά τελικά δεν έχει πιάσει ακόμα, χα! χα!)

Το αποτέλεσμα μας αντάμειψε και τις δύο… αφού μαζέψαμε τον χαμό… καθήσαμε και απολαύσαμε όσα είχαμε ετοιμάσει….

Είμαστε σίγουρες ότι έχετε την περιέργεια να δείτε τι φτιάξαμε… πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση…

Σύντομα σας περιμένουν νέες εκπλήξεις… !!!

Advertisements