Γειά σας – γειά σας.

Μια περίεργη βδομάδα έχει ξεκινήσει και εμείς τρέχουμε από πίσω της να προλάβουμε τα πάντα…Δουλειά, σπίτι… και κάπου κάπου βρίσκουμε χρόνο να δραπετεύσουμε στο Internet.

Στη σημερινή μας αναζήτηση λοιπόν είχαμε μια έντονη διάθεση για να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε!!! Και ανακαλύψαμε τα πιο αστεία gadgets της αγοράς!! (όπου, gadgets μη σκέφτεστε υποχρεωτικά για τον υπολογιστή μας αλλά για κάθε στιγμή της μέρας μας).

Βουρτσάκι για τα πιάτα – παιχνίδι για φούσκες

Ξεχάστε τον κλασσικό και βαρετό τρόπο που πλένατε τα πιάτα σας…Τώρα έχετε την ευκαιρία να θυμηθήτε τα παιδικά σας χρόνια!!Μόνο μη το δείξετε στους άντρες σας και γεμίσει και η κρεβατοκάμαρα φούσκες…

To πιο γλυκό ξύπνημα

Δυσκολέυεστε να ξυπνήσετε το πρωί? Όχι πια….τώρα θα ανυπομονείτε να χτυπήσει το ξυπνητήρι κάθε πρωί…ένα σοκολατάκι θα σας περιμένει στο κομοδίνο σας!!

Ελβετικός σουγιάς για την κουζίνα μας

Όταν ακούμε σουγιά, σκεφτόμαστε ένα πολυεργαλείο που θα έχει τα πάντα για την επιβίωση μας στη φύση…εμείς όμως σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό …για την κουζίνα!Έχει όλες τις μονάδες μέτρησης στα κουταλάκια (του γλυκού, της σούπας κλπ).

Ρομαντικό πρωινό

Αυτό το Gadget μας άρεσε πιο πολύ από όλα! Γιατί θα μας ταξιδεύει κάθε πρωί στο Παρίσι και θα ονειρευόμαστε ότι κάπου δίπλα στο Σικουάνα πέρνουμε το πρωινό μας μαζί με τον αγαπημένο μας…Σας παρουσιάζουμε με καμάρι…τον ορισμό του French Toast!

Αεροπλανάκι κουταλάκι

Πόσες φορές είχαμε ακούσει από τις μαμάδες μας ότι έρχεται το αεροπλανάκι για να φάμε το φαγητό μας? Και ύστερα συνεχίσαμε τη παράδοση και το λέγαμε και στα παιδιά μας??? Ε λοιπόν έγινε πραγματικότητα η φαντασία κάθε παιδιού…όχι μόνο θα ακούει για το αεροπλανάκι για να φάει τη μπουκιά του αλλά θα το βλέπει κιολας μπροστά του!!

Ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο εμείς!!

Advertisements