Καλημέρες – Καλημέρες!!!

Συνεχίζουμε και σήμερα με ιδέες οργάνωσης και τακτοποίησης.

Οι ιδέες μας είναι εστιασμένες στην οργώνωση υλικών, κλωστών, κουμπιών, υφασμάτων, κ.ο.κ. , που ο κάθε crafter χρησιμοποιεί. Επειδή τώρα τελευταία και εμείς αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα… πως δηλαδή θα οργανώσουμε τα τόσα πολλά υλικά μας, μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές από αυτές τις ιδέες.

Παγοκύστες… ναι αλλά όχι για παγάκια

Οι γνωστές σε όλες πλαστικές – μεταλλικές παγοκύστες μπορούν να έχουν μια διαφορετική χρήση από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Οργανώστε κουμπιά, συνδετήρες και γενικότερα μικροαντικείμενα και όλα θα είναι σε τάξη. (Ξανθό κουμπάκι: «Εγώ το έχω ήδη κάνει και πραγματικά είναι τέλειο. Τα έχω όλα στην θέση τους και με εύκολο τρόπο μπορώ να τα εντοπίσω…»)

πηγή:www.homemadesimple.com

Κουμπάκια σε τάξη

Όχι εμείς καλέ… αλλά τα κουμπιά που χρησιμοποιούμε για διάφορες κατασκευές, κοσμήματα, ραψίματα, κλπ.

Προμηθευτείτε από το ΙΚΕΑ, μικρά βαζάκια και τοποθετήστε ανά χρώμα τα κουμπιά σας. Αν θέλετε, κολλήστε στο καπάκι και το αντίστοιχο κουμπί που υπάρχει μέσα για την εύκολη εύρεση τους ή για style και ιδέα.

Κορδέλες εδώ, κορδέλες εκεί, κορδέλες παραπέρα

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά για εμάς, μας φάνηκε καταπληκτική ιδέα! Ιδιαίτερα όταν προσπαθούμε να βρούμε το χρώμα, σχέδιο, μέγεθος της κορδέλας που αναζητούμε και μέσα στο κουτί που τις έχουμε αποθηκευμένες, γίνεται ο πανικός. Μπερδεύονται, ξετυλίγονται… γκρρρ!!!

Πηγή:www.ohcrafts.net

Αν πάλι έχετε χώρο… μπορείτε να τις κρεμάσετε…

Πηγή:www.ohcrafts.net

Χάρτινες αυγοθήκες σε δράση

Ε, ότι οι χάρτινες αυγοθήκες θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν δεν το φανταζόμασταν… ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι με φαντασία που μοιράζονται τέτοιες φανταστικές ιδέες!

Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μια θήκη για τα ραπτικά σας… ( έχουμε ενθουσιαστεί πραγματικά).

Πηγή:www.ohcrafts.net

Κουβαράκια μου που είστε?

Σε όσες αρέσει το πλέξιμο… σας έχουμε την τέλεια ιδέα για την οργάνωση των «μαλλιών» που χρησιμοποιείτε.

πηγή:www.curbly.com

Λέμε να κλείσουμε εδώ το άρθρο μας… για να μην σας κουράσουμε… όμως επειδή έχουμε ξετρελαθεί με το θέμα αυτό, σύντομα θα έχουμε και άλλες ιδέες να μοιραστούμε μαζί σας!!!

Σας χαιρετούμε!!!

Advertisements