Καλησπέρα – Καλησπέρα αγαπημένες μας!!!

Σήμερα σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα μεγάλο μας προβληματισμό:

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η – Τ Α Κ Τ Ο Π Ο Ι Η ΣΗ!!!

Λέξεις που καθημερινά όλες και όλοι (δεν παίρνουμε και όρκο βέβαια ότι αυτό ισχύει και για τον αντρικό πληθυσμό, τουλάχιστον όχι για όλους) έχουμε στο μυαλό μας και προσπαθούμε με χίλιους δυο τρόπους να οργανώσουμε – τακτοποιήσουμε τα ασυμμάζευτα!

Έτσι και εμείς βρήκαμε κάποιες έξυπνες (κατά την γνώμη μας πάντα) λύσεις οργάνωσης – τακτοποίησης κυρίως για τα καλώδια που πραγματικά δεν τα αντέχουμε άλλο και συνεχώς αυξάνονται…

Ας ξεκινήσουμε…

Θυμάστε που σε 2 παλαιότερα άρθρα μας είχαμε φτιάξει από ρολό κουζίνας μια κοσμηματοθήκη και από ρολό χαρτιού υγείας rings για πετσέτες? Ε, λοιπόν βρήκαμε ακόμα μια χρήσιμη ιδέα -πάντα στο πνεύμα της ανακύκλωσης- που μπορείτε να κάνετε με όσα ρολά σας περισσεύουν.

Τακτοποιήστε τα καλώδια ή τους φορτιστές κινητών, bluetooth, κλπ, σε ένα κουτί τοποθετώντας μέσα πολλά ρολά που το καθένα θα είναι η θήκη για το αντίστοιχο καλώδιο σας.

                              πηγή:http://www.hugmyndirfyrirheimilid.is

«Καλώδιο usb, καλώδιο δικτύου, καλώδιο ακουστικών… θεέ μου χαμός! Πως θα τα τακτοποιήσω; Το γραφείο μου έχει τα χάλια του». Είναι μια ερώτηση που κάνουμε συχνά μιας και όλα βρίσκονται πεταμένα από δω και εκεί. Σας βρήκαμε την λύση και για αυτό…

Χρησιμοποιήστε μεγάλα clips, βάλτε τα στην άκρη του γραφείου σας και στα «αυτάκια» τους στηρίξτε τα καλώδια.

Πηγή:http://www.theprettyblog.com

…κάτι καλύτερο έγινε ε?

Τέλος, βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό μαϊμουδάκι που έχει μόνο 5,99$ και μπορείτε να το βρείτε στο www.thinkgeek.com. Αγκαλιάζει τα καλώδια σας και είναι όλα όμορφα και ωραία και πάνω απ’ όλα τακτοποιήμενα!!!

Τι λέτε, να συνέχισουμε και αύριο με λύσεις οργάνωσης?
Περιμένουμε τα σχόλια σας!!!

Advertisements