Αγαπητοί… Υπάρχει ένας πλανήτης στο γαλαξία μας που έχει τα εξής τρία χαρακτηριστικά

  1. Τρελά decibel
  2. Τρελή ταχύτητα ομιλίας
  3. Ασυνάρτητη θεματολογία

Είναι ο πλανήτης ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ!!!

Και αναλύω διεξοδικά…

Το πρώτο χαρακτηριστικό  είναι προφανές… Μόλις συναντιόμαστε ουρλιάζουμε και φιλιόμαστε σαν να γυρίσαμε από τον πόλεμο.

Μετά ξεκινάμε να πούμε τα νέα μας και εκεί είναι που αντιλαμβάνεσαι ποια είναι περίπου η ταχύτητα του φωτός…

Τέλος, μόνο σε μία  γυναικοπαρέα το να μη σου πετύχει το IPL, θεωρείται εξίσου σημαντικό με τις κοινωνικό- πολιτικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης ,άσε που μπορεί να συνδεθούν και να αποτελούν αντικείμενο της ίδιας συζήτησης.

Παράδειγμα: «Άστα έχασα μία δουλεία προχτές …πάγωσαν λέει το έργο από τα κεντρικά. Το θέμα είναι ότι με τούτα και με κείνα δεν πιάνω το στόχο και τα λεφτά είναι λίγα και κλαίω και τα λεφτά που έδωσα για το IPL γιατί προχτές είδα δύο τρίχες στο μπούτι μου….»

Η παραπάνω πρόταση στον πλανήτη  «ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ «θεωρείται απόλυτα  λογική!!! και χρίζει συμπαράστασης, ειδικά για τις τρίχες στο μπούτι!!!.

Ο δικός μας πλανήτης  έχει ένα ακόμα γνώρισμα, ….. το  κρεπάλιασμα !!!

Και εκεί που προχθές μαζευτήκαμε σε ένα μπαλκόνι και αρχίσαμε να κόβουμε και εισιτήρια από τους γείτονες που είχαν βγει στα μπαλκόνια για juicy λεπτομέρειες…. και εκεί που   αισθανόμουν τύψεις για ό,τι έφαγα, ήπια και κάπνισα!!! Έρχεται ο κύριος Dr. David Spiegel, που δεν είναι και κανένας  τυχαίος, είναι επικεφαλής ιατρικής ομάδας στο Stanford, και μου λέει ότι  γυναικοπαρέα σώζει ζωές!!!!

Κάνει λέει καλό στην υγεία μου!!!! Είναι λέει σαν να πήγα για τζόκιν επειδή κρεπάλιασμα με τις άλλες τις τρελλές.!!!!Α ρε Δόκτορα είσαι αρχηγός!!!!!

Κορίτσια αφήστε το τρέξιμο και πιάστε το μπυρο κουσκούς!!!!

Advertisements