Ετικέτες

,


Γεια σας, γεια σας!!!

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε επανάληψη:) Μιας και λένε ότι είναι η μητέρα της μαθήσεως…Όχι, όχι, μη τρομάζετε! Δε θα κάνουμε μάθημα απλά θα σας δείξουμε τις δικές μας δημιουργίες με όσα σας έχουμε προτείνει. Όλες οι ιδέες που ψάχνουμε είναι για πράγματα που θέλουμε κάποιαααα στιγμή να φτιάξουμε (θεού θέλωντος και χρόνου επιτρέποντος).

Επειδή το άρθρο με το καλοκαιρινό κασκόλ σας άρεσε πολύ και πολλές φίλες μας το συζητούσαν είπαμε να το φτιάξουμε και εμείς βάζοντας δικές μας πινελίες.

Έτσι ένα Σάββατο πρωί, μετά από καφέ στο κέντρο με το ξανθό κουμπάκι, το μελαχρινό κουμπάκι πάει σουπερ μάρκετ για να βρει τι θα μαγειρέψει…και εκεί, ανάμεσα στα καθαριστικά και στα μακαρόνια βλέπει πάλι μια ιδέα για φαντασία! Σε ένα καλάθι υπήρχαν κοντομάνικα σε διάφορα χρώματα και δελεαστική τιμή (2e)…και εκεί που είναι ανάμεσα στο κοτόπουλο με πατάτες και παστίτσιο αποφασίζει να επικεντρωθεί στο κασκόλ! Διαλέγει χρώματα και ξεχνάει όλα τα υπόλοιπα υλικά για φαγητό (θα φάμε τελικά κασκόλ με λίγες ντομάτες γιατί αυτές είναι οι πρώτες που μπήκαν στο καλάθι).

Και κάπως έτσι ξεκινάει η έμπνευση!

Απλώνουμε τα υλικά μας στο πάτωμα…

Παίρνουμε ένα καλό ψαλίδι και ξεκινάμε να κόβουμε λωρίδες περίπου 15εκ.

Αφου έχουμε κόψει τη μια πλευρά και έχουμε τραβήξει τις άκρες έχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε…Ωραίο?

Όπα…δε θα σταματήσουμε εδώ? Μπα…για αυτό είμαστε παιδιά κουμπιά! Γιατί θέλουμε να βάλουμε τη δικιά μας πρόταση. Σκεφτήκαμε να κάνουμε την ίδια δουλειά και από την άλλη πλευρά. Ξανά πέρνουμε το ψαλίδι και κόβουμε από την άλλη πλευρά.

Voila το αποτέλεσμα! Ετοιμαστείτε να σας κάνουν παραγγελία όλες σας οι φίλες!


Συμβουλές:
1. το δικό μας t-shirt είναι μέγεθος L. Αν το πάρετε και το ξεχειλώσετε μπορεί να κάνει 2 κύκλους απο το λαιμό σας. Αν θέλετε μόνο μια στροφή ψάξτε να βρείτε S.
2. Τα κομμάτια που περισσεύουν μη τα πετάξετε. Όλο και κάπου θα τα χρησιμοποιήσουμε.
3. Τραβήξτε τις λωρίδες με αρκετή δύναμη (σκεφτείτε κάποιον που σας νευρίασε πρόσφατα). Θα γίνουν στριφογυριστές και μακρυές.

Απολογισμός:
Κόστος δημιουργίας: 2e
Χαρά: Απερίγραπτη
Πείνα: Και των γονέων!

Advertisements