Το να φτιάχνεις διάφορα πραγματάκια με τα δικά σου χέρια είναι τόσο όμορφο, τόσο δημιουργικό και τόσο μα τόσο χαλαρωτικό.

Όποτε είμαστε κουρασμένες, όποτε νιώθουμε ψυχολογικά χάλια προσπαθούμε να χαλαρώσουμε μέσω των δημιουργιών μας.

Σήμερα θα θέλαμε να μοιραστούμε  μαζί σας, την αγάπη μας  στα ρολόγια. Ρολόγια κάθε είδους μικρά – μεγάλα, χεριού – τοίχου. Ωρολογοποιοί μπορεί να μην είμαστε αλλά σίγουρα μπορούμε να φτιάξουμε κάτι από τις ιδέες που βρήκαμε και μας άρεσαν πολύ!

Όποιος από εσάς καταφέρει να μαντέψει ποιο από τα παρακάτω θα φτιάξουμε, θα κερδίσει ένα μικρό δωράκι από το Koumpaki (από αυτά που φτιάχνουμε με τα χεράκια μας ) έτσι για να δούμε αν τελικά μας παρακολουθείται καθημερινά. *

Αυτά που ξεχωρίσαμε είναι:

1. Ρολόι επιτραπέζιο με φόντο την αγαπημένη σας φωτογραφία

Θα χρειαστούμε:
Την αγαπημένη μας φωτογραφία
Μηχανισμό ρολογιού (την βάση μπαταρίας με τους δείκτες)
1 κομμάτι ξύλο τύπου MDF
Κόλλα decoupage

Ας ξεκινήσουμε….

Αν έχετε την αγαπημένη σας φωτογραφία στον υπολογιστή σας  χρησιμοποιήστε αυτή, διαφορετικά σκανάρεται την (καθώς χρειάζεται μια μικρή επεξεργασία ως προς την προσθήκη των αριθμών).
Στην συνέχεια επεξεργαστείτε την σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και προσθέστε περιμετρικά από την φωτογραφία τους αριθμούς της ώρας. Το μέγεθος που θα έχει τόσο η φωτογραφία όσο και το ρολόι σας το αποφασίζεται εσείς.

Στην συνέχεια εκτυπώστε την φωτογραφία σας και κολλήστε την πάνω στην ξύλινη επιφάνεια με την κόλλα decoupage. Αφήστε το να στεγνώσει. Αφού γίνει αυτό βρείτε το κέντρο της φωτογραφίας το οποίο θα πρέπει να τρυπήσετε για να βάλετε τον μηχανισμό του ρολογιού (όπως δείχνει η φωτογραφία)

Το ρολόι σας είναι έτοιμο…!!!

Πηγή: http://rosyredbuttons.blogspot.com

Μια άλλη ιδέα που μας άρεσε πολύ είναι η παρακάτω:
Είναι τόσο απλή και τόσο εύκολη αλλά πραγματικά πολύ δημιουργική!!!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας μηχανισμός ρολογιού και αγαπημένες φωτογραφίες σας ή ακόμα και χαρτάκια post it.

Πηγή: Http://www.ohhhmhhh.de

Βρήκαμε και άλλες πολλές ιδέες και ενώ είμαστε ενθουσιασμένες, παράλληλα νιώθουμε  μπερδεμένες καθώς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια θέλουμε να φτιάξουμε.

* Σχετικά με το δωράκι μας..θα το κερδίσει αυτή/αυτός που θα μαντέψει σωστά και θα στείλει πρώτη/ος email. Για να υπαρχει αξιοπιστεία στα αποτελέσματα και επειδή λεφτά για συμβολαιογράφο δε υπάρχουν, θα αναρτήσουμε φωτογραφία από το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisements