Ετικέτες

, , ,


Μας αρέσει πολύ το διαφορετικό και το μη συνηθισμένο και για αυτό θέλουμε αυτό το Πάσχα να ξεχωρίσουμε με το βάψιμο των πασχαλινών μας αυγών!

Ήδη σας έχουμε δείξει μερικούς τρόπους σε προηγούμενο άρθρο μας πως να βάψετε διαφορετικά τα αυγά σας, βρήκαμε και άλλους τρόπους και σας τους παρουσιάζουμε:

Στο blog της alisaburke βρήκαμε μια πολύ ωραία ιδέα και αρκετά εύκολη.

Θα χρειαστείτε περιτύλιγμα πλαστικό με φυσαλίδες και χρώμα βάφης της αρεσκείας σας (εμείς θα το προσπαθήσουμε με δακτυλομπογιές).

Κόψτε ένα κομμάτι, βάψτε το με ένα πινελάκι και τοποθετήστε πάνω το βρασμένο αυγό (κατά προτίμηση λευκό). Πιάστε τις δύο άκρες του πλαστικού με τις φυσαλίδες και «χορέψτε» το αυγό πάνω του έτσι ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια του το χρώμα.

Αφήστε το να στεγνώσει και έτοιμο, έχετε ένα όμορφο αυγό με πουά, μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν.

Ένας άλλος τρόπος είναι να γράψετε όμορφες ευχές ή τα ονόματα σας πάνω σε αυτά ή ακόμα και να ζωγραφίσετε με ανεξίτηλους μαρκαδόρους.

Ένας άλλος ωραίος τρόπος που βρήκαμε στο mviamontes.blogspot.com, είναι να κολλήσετε αυτοκόλλητα (αριθμούς – γράμματα) πάνω στα αυγά και στην συνέχεια τα τοποθετείτε μέσα στις βαφές αυγών που έχετε επιλέξει.

Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να ξεχωρίσετε στο Πασχαλινό σας τραπέζι??

Advertisements