Ετικέτες

,


Είμαστε γυναίκες και ναι λατρεύουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας όποτε μπορούμε.

Οι συνταγές που διαλέξαμ είναι με υλικά που εύκολα μπορούμε να βρούμε, χωρίς κάτι περίεργο. (Έτσι για να μην βρίσκουμε δικαιολογίες και αναβάλουμε συνεχώς την περιποίηση μας).

Αυτή τη φορά σας προτείνουμε να πάτε στο μανάβη… όχι για τα ψώνια του σπιτιού αλλά για να προμηθευτείτε υλικά για τον εαυτό σας! Πάρτε καλάθι, αρχίστε να βάζετε φρούτα και ετοιμαστείτε για μάσκες προσώπου.

Μπανανία, η μπανάνα
Χρειαζόμαστε
1 μπανάνα (καλά πολτοποιημένη)
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
2 κουταλίες του γλυκού γιαούρτι

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και αλοίφετε το πρόσωπο σας. Την αφήνετε στο πρόσωπο σας μέχρι να στεγνώσει και μετά ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Προσοχή μη σας δει κανείς και τρομάξει…μετά την αφαίρεση της δε μας πειράζει ίσα-ίσα να το επιδειώξετε γιατί το πρόσωπο σας θα είναι λαμπερό!

Αιμίλιος, το μήλο
Χρεαιζόμαστε
¼ μήλο
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
1 κουταλιά του γλυκού αλεύρι βρώμης

Με τη γνωστή διαδικασία τα ανακατεύετε καλά και μόλις είναι έτοιμο το μίγμα «παστώνετε» το πρόσωπο σας. Μόλις στεγνώσει αφαιρείτε τη μάσκα με χλιαρό νερό.

Άκης, το αγγουράκι
Χρειαζόμαστε
½ αγγούρι (πολτοποιημένο)
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Ανακατεύετε πολύ καλά τα υλικά και απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο σας. Το αφήνετε για 15 λεπτά περίπου και ξεβγάζετε. Συμπληρωματικά μπορείτε να κόψετε ροδέλες από αγγούρι και να τις βάλετε στα μάτια σας. Η αίσθηση δροσιάς θα σας ανταμείψει!!!

Όποια και αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει καθώς θα είστε  όμορφες και δροσερές. Ας το βάλουμε λοιπόν στο πρόγραμμα της εβδομάδας μας και ας αφιερώνουμε έστω 15 λεπτά για τον καθρέπτη μας – το πρόσωπο μας.

Υ.Γ. Όπως καταλάβατε είμαστε παιδία της Φρουτοπίας και αν την θυμάστε με τόση χαρά όπως εμείς μπορείτε να τραγουδάτε κατά τη διάρκεια του «beauté» σας το τραγουδάκι της

Advertisements