Ετικέτες

, , ,


Το Πάσχα είναι ακόμα μια ευκαιρία για να φτιάξουμε όμορφα πράγματα και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας (με την διακόσμηση του σπιτιού έχουμε ένα θέμα… όπως έχετε καταλάβει 😉 και όλο με  αυτή ασχολούμαστε).

Βρήκαμε για εσάς αλλά και για εμάς τις παρακάτω ιδέες που θα δώσουν στο σπίτι μας μια νότα πασχαλινή αλλά και ανοιξιάτικη:

Κηροπήγιο σκέτη φρεσκάδα!

Είναι απλό, θα χρειαστείτε απλά χρωματιστές ζέρμπερες και ποτηράκια, ξέρετε αυτά που πίνουμε τα σφηνάκια… και μερικά ρεσώ.

Kόψτε τα κλωναράκια της  ζέρμπερας τόσο όσο χρειάζεται για να χωρέσει ο κορμός της μέσα στο ποτήρι και τα πέταλα της να ακουμπούν στο χείλος του ποτηριού (μην ξεχάσετε νεράκι για να μην μαραθούν τα λουλουδάκια μας) και απο πάνω τοποθετήστε το ρεσώ.

Η δική μας πρόταση είναι να φτιάξετε τόσα όσα χρειάζονται έτσι ώστε να στολίσετε μια ωραία πιατέλα.

Η ομπρέλα μου άνθισε!!!
Τώρα που η άνοιξη έχει κάνει την εμφάνιση της και ο χειμώνας με τα κρύα και τις βροχές μας αποχαιρετούν…μην κρύψετε τις ομπρέλες σας αλλά μπορείτε να τις κρεμάσετε και να τις διακοσμήσετε …με τι άλλο… με ένα μπουκέτο λουλούδια, προσθέστε και μερικά χρωματιστά αυγά, για να είστε μες το πνεύμα (όχι των Χριστουγέννων καλέ) αλλά του Πάσχα.

Πηγή: http://images.meredith.com

Advertisements