Ετικέτες

, , , ,


Όπως όλες οι γυναίκες έτσι και εμείς έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη με τους καθρέφτες και αυτό το έχετε ήδη καταλάβει 🙂 (βλ.καθρέφτη – καθρεφτάκι μου)!

Η χρήση του αυτή τη φορά δεν είναι για να δούμε πόσο όμορφες είμαστε ή αν έχουμε βάλει σωστά το μακιγιάζ, αλλά για να διακοσμήσουμε τους χώρους του σπιτιού μας. Έτσι όπως θα δείτε και παρακάτω έχουμε συλλέξει υλικό και ιδέες για να στολίσουμε τόσο την κρεβατοκάματα, το μπάνιο και φυσικά το σαλόνι – καθιστικό μας!!!

Χαρίστε ανανέωση στο μπάνιο σας!!!

Αλλάξτε τον μονότονο, συνήθως, καθρέφτη του μπάνιου σας, με ένα νέο πιο εντυπωσιακό και φυσικά πάντα φτιαγμένο με τα χεράκια σας!!

1ον. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον ήδη στημένο καθρέφτη του μπάνιου με διάφορα κομμάτια από χρωματιστά  πλακάκια και να συνθέσετε το δική σας βιτρό κορνίζα. Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

2ον- Bάλτε του μια παλαιωμένη κορνίζα (ανάλογα πάντα με το στυλ που έχει το μπάνιο- δεν ταιριάζει σε όλους) και δώστε ένα ύφος ρομαντικό!! Μας έχει ενθουσιάσει η κορνίζα του καθρέφτη που ακολουθεί γιατί ο κάτοχος του blog που το βρήκαμε, την έχει φτιάξει μόνος της.

Καθρέφτης και στην κρεβατοκάμαρα

Χαρίστε την ανανέωση που χρειάζετε η κρεβατοκάμαρα σας (όχι η ζωή σας)..

Η παρακάτω ιδέα μας αρέσει πολύ είτε έτσι όπως την προτείνει ο δημιουργός της ή τοποθετώντας τις κορνίζες αυτές, πάνω από το προσκεφάλι του κρεβατιού σας…

Πριν κλείσουμε το άρθρο αυτό βρήκαμε και κάποιες ακόμα διακοσμητικές χρήσεις του καθρέφτη για το σαλόνι σας! (Εμείς έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε τον πρώτο…μόλις τελειώσει θα σας δείξουμε και το δικό μας αποτέλεσμα)!

Πιστεύουμε ότι σας δώσαμε αρκετές ιδέες για το τι μπορείτε να φτιάξετε και εσείς!! Οποιος από εσάς φτιάξει κάποιο από τα παραπάνω, θα είναι μεγάλη μας χαρά να το μοιραστεί μαζί μας!!!

Advertisements