Ετικέτες

,


Καλό μήνα!!! Καλώς δεχτήκαμε την άνοιξη.

Δε ξέρουμε αν είναι η άνοιξη που μας δημιουργεί μια ρομαντική διάθεση ή αν φταίει το κρύο που δε λεεί να φύγει. Όπως και να έχει εμείς λατρέυουμε να φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας.

Σύμμαχος μας σε αυτό τα κεριά. Τα βρίσκουμε σε διάφορα σχήματα, χρώματα και αρώματα. Ψάξαμε και βρήκαμε μια φανταστική και σίγουρα πρωτότυπη ιδεά για να σας προτείνουμε. Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο: κεριά που επιπλέουν. Εύκολο και χωρίς πολλά χρήματα.Πηγή: http://www.theartofdoingstuff.com/floating-taper-candles/

Πάρτε τα κλασσικά κεριά σε ότι χρώματα θέλετε. Βρείτε ροδέλες μέσα από τα εργαλεία του σπιτιού και πινέζες. Κόψτε τον πάτο του κεριού ώστε να είναι ευθεία (κάποια έχουν μια μικρή στρογγυλάδα στο τέλος). Τοποθετήστε τη ροδέλα στο κάτω μέρος του κεριού και στερεώστε την με την πινέζα. Τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάστε αν όντως επιπλέει στο νερό. Μην απογοητευτείτε αν δείτε να βυθίζεται μέσα στο νερό. Απλά θα πρέπει να το βγάλετε από το νερό και να ξαναδοκιμάστε να τοποθετήστε τη ροδέλα πιο κεντρικά. Μπορεί να χρειαστεί πολλές φορές μέχρι να το πετύχετε. Αν δεν έχετε ιδιαίτερη υπομονή τότε βρείτε μια μεγαλύτερη ροδέλα από τη διάμετρο του κεριού. Τέλος θα πρέπει να προσέξετε σε ποιο σκεύος θα τοποθετήσετε τα κεριά. Κατά προτίμηση να μην είναι ευθραυστο γυαλί και σπάσει με τη θερμοκρασία των κεριών.

Σας άρεσε? Εμάς πολύ και θα το δοκιμάσουμε άμεσα στο σπίτι μας.

Advertisements