Ετικέτες

,


Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα νύχια είναι ο καθρέφτης μας…και ειδικότερα εμάς των γυναικών. Μας αρέσουν να είναι πάντα περιποιημένα και συχνά βαμμένα.

Τι γίνεται όμως όταν τα βάφουμε συχνά ή χρησιμοποιούμε τις νέες ημιμόνιμες βαφές? Συνήθως παρατηρούμε μια ευαισθησία στα νύχια όπως να ξεφλουδίζουν, να σπάνε και να είναι γενικότερα πιο ευθραυστά.

Μιας και είμαστε και εμείς παθούσες, έχουμε δοκιμάσει όλες τις θεραπείες του εμπορίου με αρκετά έξοδα και χωρίς κανένα σοβαρό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό απευθυνθήκαμε στη μητέρα- φύση και σας έχουμε τη λύση.

Spa Νυχιών

Βάλτε σε ένα μπολ ίση ποσότητα λεμονιού με ίση ποσότητα ελαιόλαδου. Με το λάδι θα τα ενυδατώσουμε και θα τα θρέψουμε, ενώ με το λεμόνι θα αρχίσουν να λάμπουν ξανά. Ανακατέψτε καλά το μίγμα και ξεκινήστε τη θεραπεία, βυθίζοντας τα νύχια σας για 5 με 10 λεπτά. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε θα είναι και η συχνότητα. Αν δε υπάρχει έντονο πρόβλημα τότε μπορείτε να κάνετε το spa στα νύχια σας 2 φορές την ενδομάδα. Αν το πρόβλημα είναι πιο έντονο τότε κάντε το κάθε μέρα για 2 βδομάδες. Μην είστε όμως ανυπόμονες και σταματήστε γρήγορα τη θεραπεία. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν κανενά μήνα να φανούν.

Advertisements