…Ποια είναι η πιο όμορφη?

Αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών, μα τι άλλο? Μα φυσικά ο καθρέφτης!!

Τον βρίσκουμε στις τσάντες, στα πορτοφόλια αλλά και σα διακοσμητικό στο σπίτι μας! Πάντα κατέχει κυρίαρχη θέση στο σαλόνι αλλά και στη κρεβατοκάμαρα. Πολλοί διακοσμητές το θεωρούν απαραίτητο στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού.

Έτσι και εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε ιδέες για να φτιάξουμε ξεχωριστούς καθρέφτες για κάθε γούστο.

Καθρέφτης – μπολ

Βρείτε όποιο μπολ σας αρέσει – ξύλινο, πήλινο – και μετρήστε την εσωτερική διάμετρο του. Ή καλύτερα με ένα ριζόχαρτο αποτηπώστε το εσωτερικό του μπολ. Παραγγείλετε σε κάποιο μαγαζί με τζάμια να σας κόψουν και να σας λειάνουν τον καθρέφτη. Μετά απλά απομένει να κολλήσετε τον καθρέφτη στον πάτο του μπολ με ειδική κόλα (ή σιλικόνη). Αν θέλετε διαλέξτε διάφορα μπολ και κάντε το ίδιο. Μόλις τα βάλετε στον τοίχο θα είναι μια φανταστική σύνθεση!!

Πηγή: http://www.apartmenttherapy.com/how-to-create-m-139988

Θα τον κρεμάσω

Ανάλογα πάντα με το στυλ του σπιτιού μια φανταστική ιδέα είναι ένας κρεμαστός καθρέφτης με χοντρό σχοινί. H λύση απλή…θέλουμε σχοινί, κόλλα, γάντζο και φυσικά τον καθρέφτη.  Στο site προτείνει ένα καθρέφτη στο ΙΚΕΑ, που από ότι είδαμε δεν υπάρχει στην Ελλάδα ο ίδιος αλλά μπορείτε να βρείτε κάποιον παρόμοιο. Αγοράστε τον καθρέφτη και κολλήστε πάνω του ένα χοντρό σχοινί με γερή κόλλα. Δοκιμάστε να κάνετε ναυτικούς κόμπους για να έχει μια χαριτωμενιά:)!!

Πηγή: http://www.apartmenttherapy.com/diy-mirror-a-re-150946

και έπεται συνέχεια ….:)

Advertisements