Ετικέτες

,


Η αποθήκευση και γενικότερα η ταχτοποίηση των κοσμημάτων/ αξεσουάρ είναι ένα καθημερινό πρόβλημα των γυναικών. Πολλές φορές, ψάχνοντας να βρούμε τι θα βάλουμε, ανακαλύπτουμε ξεχασμένα κοσμήματα που έχουμε σε κάποιο κουτί. Και τότε είναι που σκεφτόμαστε να μπορούσαμε να τα έχουμε κάπου στολισμένα και εύκολα προσβάσιμα…

Ψάξαμε και βρήκαμε ωραίες και διαφορετικές ιδέες για να τα «στολίσουμε» στο δωμάτιο μας χωρίς όμως να δείχνουν σωρός.

Περάστε οικολογικό μήνυμα

Βρείτε ένα ωραίο κλαρί που να μοιάζει με δέντρο. Καθαρίστε το ή τρίψτε το ελαφριά με ένα γυαλόχαρτο. Βάψτε το με μπογιά ή με σπρέι σε όποιο χρώμα θέλετε (άσπρο, μαύρο κλπ) και αφήστε το να στεγνώσει. Ψάξτε να βρείτε μια ωραία βάση (από ξύλο, μεταλλικό ή οτιδήποτε άλλο) και κολλήστε το κλαρί σε όρθια θέση.

Είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε…

Πηγή: http://www.centsationalgirl.com/2009/07/diy-jewelry-tree/

Μια διαφορετική κορνίζα

Πέρνουμε μια κορζίνα παλιά και την βάφουμε (ή την κρατάμε στο χρώμα που έχει αν μας αρέσει). Κόβουμε ένα φύλο φελού στο μέγεθος του εσωτερικού της κορνίζας και το κολάμε στην μέσα πλευρά. Βρίσκουμε πινέζες ή καρφάκια και τα τοποθετούμε διάσπαρτα στο φελό. ‘Ετοιμη η κοσμηματοθήκη μας.

Πηγή: http://blog.requiredflare.com/?p=385

Θα τα κρεμάσω…

Η τελευταία μας πρόταση είναι η πιο εύκολη για υλοποίηση.

Όλες έχουμε κρεμάστρες στο σπίτι μας οπότε ψάξτε να βρείτε την πιο ενδιαφέρουσα. Μπορείτε είτε να τη βάψετε είτε να την ντύσετε με ύφασμα. Καρφώστε μικρά καρφάκια στην οριζόντια πλευρά της κρεμάστρας και μόλις αποκτήσατε ένα πρωτότυπο στολίδι-κρεμάστρα.

Το είδαμε και εμπνευστήκαμε από site που πουλάει έτοιμες κρεμάστρες (http://www.organize.com/jewelry-hanger-bling-hangit-unique-jewelry-storage.html?utm_medium=CPA&utm_source=affiliate&utm_campaign=commission+junction).

Advertisements