Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει, φανταζόμαστε πως όλοι οι ερωτευμένοι σκέφτεστε το δώρο που θα πάρετε στον/ην καλό/η σας και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι εμείς σας παρουσιάζουμε τι μπορείτε να φτιάξατε με τα χεράκια σας και να έχει διπλή αξία για τον/ην αγαπημένο/η σας!!

1. Ανακυκλώστε & δημιουργήστε part 2

Στο άρθρο μας Ανακυκλώστε & δημιουργήστε, σας δείξαμε τον τρόπο για να ανακυκλώσετε μια λάμπα, αν ήδη την έχετε ξεκινήσει … αποτελεί την βάση για το δώρο σας. Πάρτε εύκαμπτο σύρμα, τυλίξτε το με κόκκινη χοντρή κλωστή και σχηματίστε μια καρδιά. Τοποθετήστε το μέσα στην λάμπα και είναι έτοιμο…

Πηγή: http://www.designsponge.com

2. Χειροποίητες κάρτες

Αν πάλι το παραπάνω σας φαίνεται δύσκολο ή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, τότε φτιάξτε μια χειροποίητη κάρτα. Απλά υλικά που σίγουρα κάπου θα έχετε όλοι σας. Βάλτε όλη σας την αγάπη και αφήστε την δημιουργία σας να κάνει το θαύμα της!!!!

Εμπνευστείτε….

Πηγή: http://tatertotsandjello.com

Πηγή: http://lorajeansmagazine.blogspot.com

Πηγή: http://thecreativeplace.blogspot.com

3. Aνακυκλώστε τα βάζα (από μαρμελάδες, σάλτσες, κλπ).

Τον τελευταίο καιρό έχουμε μια μανία με τα βαζάκια από μαρμελάδες, σάλτσες, κ.α., άλλα τα βάφουμε, άλλα τα ντύνουμε με μάλλινες κλωστές…σύντομα θα σας τα δείξουμε και αυτά, σε επόμενο Post.

Έτσι για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σκέφτομαι (κουμπάκι 1) να δώσω το παρακάτω στον αγαπημένο μου (σσσσ… μην το μαρτυρήσετε) για να το χρησιμοποιήσει σαν μολυβοθήκη στο γραφείο του.

και για τους πιο τολμηρούς και ορεξάτους για δημιουργία!!!

Πηγή: http://lilluna.com

Advertisements