TGIF και είπαμε να κάνουμε μια ακόμα πρόταση για τον πειρασμό που επιτρέπουμε κάθε βδομάδα..αυτή τη φορά δε θα προτείνουμε κάτι γλύκο αλλά κάτι gourmet. Μπορείτε αν θέλετε να το φτιάξετε και την Τρίτη…Ναι – ναι για την ημέρα των ερωτευμένων (για όσους δε δουν μπάλα που θα προτιμήσουν πίτσα-σουβλάκια).

Λοιπον η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη…Γλώσσα με πέστο. Την είδαμε στο Mega και την φτιάξαμε και εμείς..Συμβουλή: το φαγητό αυτό δεν είναι για την επόμενη μέρα..(για αυτό φτιάξτε όσο θα φάτε σε ένα γεύμα).

Έχουμε και λέμε:

Υλικά:

500 γρ. γλώσσα φιλέτο
5 φέτες προσούτο
Παρμεζάνα
πέστο
Αλάτι, Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Διαδικασία:

Τυλίγετε τα φιλέτα με μισή φέτα προσούτο. Αλοίφετε ένα ταψάκι / πυρέξ με όσο πέστο θέλετε και βάζετε το ψάρι από πάνω. Βάζετε την παρμεζάνα και ψήνετε το φαγητό για 15 λεπτά στους 220 βαθμούς στο grill. Προσοχή στο αλάτι! Μην το παρακάνετε γιατί είναι αλμυρό το ψάρι αλλά και η παρμεζάνα.

Καλή απόλαυση…